Slave Pieter

Blijgezind ben ik op weg naar meester Alf. Eens aangekomen zitten we nog even kort aan de praat in de living. En dan…. opent hij de nodige hemdsknoppen en ontbloot enkel mijn schouders. Even streelt hij mijn ontblote schouders en tepels, ik krijg een sidderende rilling over me heen. Dan brengt hij me naar de badkamer waar hij me onmiddellijk de enkel – en polsbanden aandoet. ‘Ontkleed je maar, hou enkel je slip aan en zet je op de knieën met gezicht naar de muur… ik kom je zo meteen halen’. Stil en gedwee antwoord ik: ‘ Ja meester’. Een bijzonder, ongewoon maar behaaglijk gevoel dat onbewust mijn denken binnen dringt.

Enkel nog met slip aan wacht ik op mijn meester. Netjes in de hoek van de badkamer, met gezicht naar de muur, rug naar de deur en handen op het achterhoofd zoals het hoort bij mijn onderdanigheid. Ik hoor hem aankomen, hij zegt niets, neemt me bij de arm en brengt me naar zijn speelkamer. Daar blinddoekt hij me direct en gebiedt mij om me om me op mijn rug op de tafel te leggen. Mijn handen worden vastgebonden naast me aan de tafel, hij bindt tevens mijn beide enkels tezamen. Ook mijn schouders, lenden en knieën worden stevig aan de tafel vastgemaakt. De banden rond mijn enkels worden nog eens verankerd aan de tafel. Hij wil niet dat ik de benen kan plooien noch dat ik mijn benen kan openen. Hij kleeft nog een stevige tape over mijn lippen. ‘Ik wil je enkel horen hijgen en kreunen, meer niet’ zegt hij. Hij verdwijnt…. enkele momenten… lig ik daar… vastgebonden…ik weet niet wat….. mijn ledematen kan ik niet bewegen… enkele zintuigen zijn nu ook uitgeschakeld….ik voel me zooo onmachtig en overgeleverd…. wat een betoverende sensatie…. buitengewoon heerlijk. Wat nu?


Ik hoor ik hem eindelijk weer de kamer inkomen. Zachtjes maakt hij met zijn vingers draaiende bewegingen langs beide zijden van mijn nek…hij trekt en masseert sensueel zacht enkele malen aan mijn beide oren….. Oh, dat maakt me rustig.. enige nervositeit verdwijnt langzaam. Dan glijden zijn handen zacht over mijn nek, over mijn schouders naar mijn borsten toe. Sensueel streelt hij minuten lang zacht mijn tepels….. het maakt me geil… zachtjes kreun ik. Zijn handen dalen nu traag naar beneden, ik voel ze over mijn slip glijden… hij streelt mijn benen, mijn dijen, mijn voeten, terug mijn tepels en af en toe voel ik subtiel zijn vingers tussen huid en slip…. Hij streelt me zacht en intens over mijn ganse lichaam. Ik voel me plots niet meer op aarde… heerlijk.

En dan ineens…. met een langzame beweging schuift hij in één ruk mijn slip tot op de knieën. Hier lig ik dan…. volledig naakt…. uitgestald aan de blik van de meester….hij doet niets en aanschouwt mij….. en alhoewel ik er behoefte aan heb kan ik mijn benen niet openen, noch plooien…. De meester streelt me verder.. over mijn ganse lichaam…. ik voel de gloed van de warme olie wanneer hij mijn intieme delen masseert……. een ring plaatst … hij heeft de controle, hij recht mijn harde paal nu haaks op mijn lichaam, zijn handen draaien er sensueel om heen. Ik wil nu mijn benen openen om hem meer plaats te geven maar ik kan niet….. het maakt me gek, heet, geil….maar het is buitengewoon betoverend en genotvol….. ik kreun, zucht, hijg en kreun…. wat hemels. Zijn handen glijden beurtelings naar mijn tepels…. en dan opnieuw naar beneden. Ik voel zijn warme handen, ze kneden op intense wijze mijn ganse lichaam, schouders, nek, borsten, dijen, benen en zelfs de massage van mijn voeten zijn een deel van goddelijke seance. Plots worden de elektroden rond mijn delen geactiveerd. Mijn lichaam kronkelt hartstochtelijk…..een innig warme gloed overspoelt mijn wezen. En dan ineens…. hij ontsluit mijn enkelbanden en spreidt gedecideerd mijn benen. Hij heeft nu algehele toegang. Zijn handen glijden traag tergend langzaam vanaf mijn knieën langs de binnenkant van mijn dijen naar boven… herhaaldelijk. Nu totaal onbeschut en ongedekt voel ik me ineens zo erg beschikbaar voor hem. Hij masseert en prikkelt intens mijn ganse lichaam. Het is een erotisch verlossend en bevrijdend gevoel. Ik wil hem bedanken maar de tape op mijn mond verhindert dat.


Na deze wellustige intro wordt ik met armen wijd gespreid aan het Andreas-kruis gebonden. Mijn bewegingsruimte is beperkt. Hier sta ik dan….Ik zie niets, ik hoor niets… de meester streelt me en drukt zich tegen me aan…… ik zweef nog steeds in een ongekende kosmos als ik opeens de meester aan me voel… eerst voel ik zijn vingertoppen rustig en teder over mijn schouderbladen glijden, over mijn ganse lijf…. en dan…. Hij drukt zijn lichaam tegen mijn rug aan….. ik voel zijn naakte lijf…. hij streelt zacht en sensueel opnieuw mijn tepels…hij drukt zich stevig tegen me aan… ik word nu wel echt hitsig… ik voel de meester helemaal….. zachtjes bewegen zijn handen over mijn lichaam….. ja meester… nog.. nog, denk ik. Een zwoele heftige gloed reist over mijn ganse lijf… het suddert en rilt hartstochtelijk.

En dan word ik onverwacht op de troon geplaatst. Een voor mij onervaren belevenis maar het doet wat met mijn lichaam. Hier zit ik dan… volledig overgeleverd in een vernederende lichaamshouding die ik niet ken. Onverhoeds voel ik zacht en traag een vinger binnenglijden, zacht en traag heen en weer… help… wat moet ik met dergelijke gevoel.. en terzelfdertijd gaan zijn warme lippen heen en weer over mijn piemel. Het gevoel dat zich nu opwerpt is krankzinnig, bevreemdend… en vooral bevestigend voor wat een slaaf is.


Hij verwijderd de tape op mijn mond en zegt: ‘ Zo, slaaf’ terwijl zijn vingers op en neer blijven bewegen... ’Wat wil ik nu van je horen slaaf, ik wil horen dat aan je meester bevestigt wie je bent, ik wil één bepaalde zin horen….zoek maar uit welke….Begrepen slaaf van me?’. - ‘Ja meester’ prevel ik.

Moet ik dit nu echt doen… dat is zo vernederend. Ik twijfel heel even en zeg: ‘Mijn lichaam behoort u volledig toe meester, mijn lichaam is onvoorwaardelijk jouw eigendom, ik zal je gehoorzamen’. - ‘Fijn slaaf, dat is wat ik wou horen’. Zijn handen reizen over mijn lichaam….. ik ben zijn bezit, hij heeft nu eigendomsrecht op mijn lichaam…. heerlijk…ik ben overstag gegaan…. willoos en bereid…… hij beheerst en beheert dit onderworpen schepsel….mijn totale zijn…ik ben nu afdoende onderdanig gevormd en compleet overgeleverd aan zijn ongekende dominantie… en die komt er.

Plots voel ik de frisse gel die hij aanbrengt…. ik weet niet wat de meester in gedacht heeft. gebeurt… tot… tot… ja tot ik gewaar word dat hij een dildo net voor mijn gaatje positioneert. Wat!.. Ineens glijdt die gestaag in en uit… Ik hoor het zachte gezoen van de motor terwijl het ding zich gestaag op en neer in mijn lichaam douwt. Wat een vernederende houding…. hier zit ik dan…. totaal machteloos de wil van de meester te ondergaan…. en