Sander

Bijgewerkt op: 8 nov 2020


Elke week bezoek ik mijn 92 jarige moeder.

Vergis je niet ze woont nog zelfstandig in haar service flat, maar nu merk ik toch meer en meer dat de dementie ook bij haar zijn intrede heeft gedaan.

Gelukkig kan ze rekenen op mijn en vooral de hulp van mijn jongere zus, anders zou het zelfstandig wonen wellicht niet lang meer duren.

Het was na één van deze laatste bezoeken dat ik terug huiswaarts reed, een stevige regenbui liet zich gelden en her en der waren ook wegen afgesloten door de wateroverlast.

De ruitenwissers hielpen nauwelijks en ergens langs de Antwerpse binnensingel zag ik een jonge knul staan met zijn duim omhoog.

Normaal neem ik geen lifters mee, maar in dit hondenweer laat je ook geen kat buiten staan.

Ik stopte ook om even te informeren naar waar die kerel heen moest.

Hij zwaaide mijn deur open en zei: goedenavond meneer ik moet in Rijmenam zijn.

Tiens dacht ik bij mezelf daar heb ik mijn ontvangst locatie, en al vlug zei ik: stap in kerel ik woon daar, bij dit weer kan je beter niet buiten staan.

Zijn kledij was letterlijk doordrenkt van de regen wat ook de contouren van zijn lichaam duidelijk zichtbaar maakte.

Hij plofte zich neer in de passagiers zetel en stak zijn hand naar me uit en zei: ik ben Sander aangenaam.

Hoy Sander, ik ben Alfred, enchanté, wat stond je daar te doen met dit druilerige weer?

Wel, zei Sander, u bent mijn reddende engel vandaag, ik kwam van een feestje en had de bus gemist, dus ik dacht lopen maar, en toen gingen de hemelsluizen letterlijk open. Vandaar dat ik nu meer op een verzopen kat lijk.

Dat mag je wel zeggen hoor, ik zal de verwarming wat hoger zetten, dan droog je wat op en vat je geen kou. Super Alf, bedankt, maar mag ik mijn natte kleren even uit doen, dan zal ik sneller opdrogen, en word je autozetel niet kleddernat, zei hij met een flikkering in zijn stralende ogen. Euh… nee, natuurlijk niet, en dacht bij mezelf, wat gaat deze ontmoeting nog brengen? Ondertussen trok Sander zijn t-shirt uit en gooide het op de achterbank, al snel volgde ook zijn jeansbroek en zat hij in korte, strakke fluo boxer naast me. Hehe, dit zit beter, lachte hij en keek me met zijn guitige blik aan. In de uithoek van mijn oog zag ik een jong, slank lichaam, mooie tepels, en een suivi-moi die in zijn veel belovende boxer verdween. Nou Sander, mooi lichaam heb je, sport je soms vaak?, vroeg ik belangstellend. Ja hoor Alf, zei hij grijnzend, voetbal, zwemmen en bedsport. Hmm, vooral dat laatste interesseert me, lachte ik terug en ondertussen legde ik mijn hand op zijn blote bovenbeen.

Wel, ik moet zeggen dat ik blij ben om jou als chauffeur te hebben Alf, want die sport wil ik gerust met jou eens uitproberen. en stout legde hij zijn hand op mijn been en kneep er eens stevig in. Ja Sander, maar ik moet me wel op de weg focussen he, lachte ik, anders knallen we nog ergens tegen aan, en dat willen we beiden niet vermoed ik. Geen probleem hoor Alf, concentreer jij je maar op de weg, ik vestig mijn aandacht wel op iets anders, grijnsde hij.

Voor ik het besefte legde hij zijn hand op de rits van mijn broek, en friemelden zijn vingers een weg naar binnen. ik hapte naar adem en dacht …zoveel ondernemingszin.

Ik zakte wat onderuit, zodat hij makkelijker bij mijn ballen kon komen. Hij glimlachte en streelde voort, al snel voelde ik mijn paal loeihard worden, hij betaste hem van onder tot boven, hij boog zijn hoofd tot bij mijn kruis, ik voelde zijn jonge en zachte tong over mijn eikel glijden. Wow Sander jij weet precies van aanpakken man, hijgde ik. Ik legde mijn hand op zijn hoofd en duwde hem zachtjes dieper.

Hij begon op en neer te gaan over mijn stijve pik en ik dacht bij mezelf, heeft God dit joch in de druilregen gezet om deze ontmoeting waar te maken?

De regen was nog altijd fel toen we bij mijn appartement arriveerden en ik zei, Ik weet niet waar jij woont, maar als je wenst kan je hier even je kleren drogen en een lekkere warme douche nemen.

Daar zeg ik niet nee op hoor Alfred, lachte hij. Hollend liepen we de wagen uit door de gietende regen, nahijgend stonden we in de hal tegenover mekaar. Kom volg me maar naar de badkamer, en zo gebeurde.

Ondertussen keek ik in zijn ogen en streelde zijn natte warme bovenlijf, zijn tepels wipten er door omhoog.

Ik draaide de douche voor hem open, en probeerde de juiste water temperatuur even te regelen.

Ondertussen trok Sander zijn nog altijd natte boxer uit en kwam hij tegen me aan staan,

Hij zei, ga je niet mee in de douche?

Euh ja, wil je dat, vroeg ik hem?

Ja waarom niet, lachte hij schalks.

Goed, ik steek even je natte kleren in de droogkast en dan ben ik er. Ik trok mijn kleren ook uit en begaf me mee onder de douche.

Sander nam de douchegel en begon me in te