Kevin Part 1

Bijgewerkt op: 14 jun 2020


Vandaag verwacht ik Kevin, een jonge kerel van 25 en volgens de foto die hij zond een leuk lichaam, niet dat ik over ouderdom ga maar je kent het spreekwoord van de bok en het jong blaadje wel. Het zal voor Kevin zijn eerste ervaring zijn. Hij heeft gekozen voor de erotische massage.

Stipt op tijd belt hij aan, wanneer ik de deur open staat er inderdaad een mooie slanke jonge kerel, spannende blauwe jeans en strakke T-shirt, De contouren van zijn lichaam worden in die strakke kledij mooi weergegeven, ik merk dat hij wat nerveus is.

Ik zeg hoi Kevin kom binnen.

Hoi Alf, zegt hij een beetje onwennig.

Ik begeleid hem naar de massagekamer.

Ik hou ervan mijn klanten in een sfeervolle omgeving met de aangepaste muziek te ontvangen.

Ik kijk Kevin aan en zie de vraagtekens in zijn ogen.

Ik leg even kort uit wat hij kan verwachten en wat wel en niet kan.

Heb je er zin in Kevin, vraag ik?

Weer aarzelend zegt hij ja.

Goed jongen, trek je kleren maar uit en hang ze maar over de stoel.

Hij trekt onwennig zijn t-shirt en broek uit, terwijl zijn strakke boxer zichtbaar wordt merk ik dat deze goed gevuld is en hij vraagt: mijn slipje ook? Waarop hij begint te blozen.

Ik glimlach en zeg: aan jou de keuze Kevin, het mag, maar het moet niet.

Ik zie hem denken, en hij besluit dat het aan blijft.

Leg je maar op je buik op de tafel, Kevin met je gezicht in de ademholte.

Hij legt zijn slanke lijf op de tafel en ik denk bij mezelf, lekker ding.

Om zijn lichaam te laten wennen aan mijn handen kneed ik zachtjes zijn romp en benen.

Kevin zijn ademhaling verraadt zijn nervositeit.

Ik neem wat warme olie in mijn hand en laat deze op zijn schouders druppelen.

Zachtjes begin ik zijn schouders te masseren en merk dat zijn ademhaling rustig wordt.

Daarna uiteraard ook zijn nek en achterhoofd, hij kreunt zachtjes.

“Geniet er maar van Kevin, ontspan je maar.”

Met mijn massage technieken masseer ik ook zijn rug, deze is mooi gespierd maar ook niet te.

ik begeef me naar de kop van de tafel en sta op die manier aan zijn hoofd, leun voorover en laat mijn vingers en handen hun werk doen.

Mijn hand gaat nu zachtjes naar zijn onderrug en laat deze verder glijden langs zijn bilspleet tot aan zijn balzak, waar ik zacht draaiende bewegingen maak.

Ik voel ook zijn mond op mijn boxer en grijns even, hij aarzelt en ik zeg: geen probleem hoor, doe maar, waarop hij zachtjes blaast, wow lekker gevoel is dat.

Ondertussen hangt zijn boxer halverwege zijn strakke kontje.

Trek ik het uit Kevin? Zonder aarzelen zegt hij ja en richt zijn kontje op, met één soepele beweging trek ik ze uit, zijn penis blijft even hangen maar daarop wipt hij nogmaals zijn kontje omhoog en zag ik dat mooi onbehaard strak kontje.

Ik sta terug aan de zijkant van de tafel, en maak dwarse bewegingen met handen van mij weg en terug.

Het is nu het punt waar ik ook aan de erogene zone begin, met de zijkant van mijn handen glijd ik zachtjes weg langs zijn bilspleet, langzaam terug naar boven en prikkel hiermee ook zijn piemel en sterretje.

Ik voel zijn hand aan mijn benen die de weg zoekt naar mijn kruis, dit zit nog verborgen in een sexy slip van Addicted, zachtjes knijpt hij in mijn piemel, waarop deze niet anders kan dan reageren.

Doch behoud ik de regie, leg zijn hand zachtjes opzij en begeef me naar de beenhoogte van Kevin.

Ik masseer zijn donker behaarde benen eerst met dwarsbeweging om daarna met lange halen telkens zacht zijn balzak lichtjes te raken, ik hoor hem zachtjes kreunen.

Nu heb ik volledig zicht op zijn mannelijkheid en zie zijn teelballetjes op de tafel liggen, zijn eikel lijkt me aan te kijken en zijn bolle kontje dat verlangt om aangeraakt te worden.

Tijd om daar eens te verwennen, ik laat enkele druppels warme olie in zijn bilspleet vallen, met de zijkant van mijn hand maak ik verticale bewegingen, zachtjes naar beneden en weer naar boven, iets waar Kevin zichtbaar van geniet. Ik trek zijn kontje open en met mijn wijsvinger maak ik zacht draaiende bewegingen rond, maar ook ook zachtjes in zijn sterretje.