top of page

Sam

Sam is een 60-tiger op rust, met een lichaam dat nog goed in shape is, behoorlijk goed geschapen en bovendien heeft hij een enorme seksdrive.

Hij is één van de kerels die mij boekte vanaf het eerste uur wanneer ik een aantal jaar geleden mijn activiteiten startte als masseur, al moet ik toegeven dat het nooit echt tot masseren is gekomen.

Ik herinner me de eerste maal nog, hij stond aan de voordeur in losse jogging broek waarin zijn viriliteit ook goed zichtbaar was.

Vandaag de dag is dat nog niet veranderd, zijn pik staat altijd loeihard en recht vooruit als hij aanbelt, het hoeft dan ook geen betoog dat onze ontmoetingen altijd vurig en intens zijn.

Zo ook een week geleden, terwijl ik ons zelf een glas wijn in schonk, stond hij al naakt in de keuken, zijn wapen in aanslag en met een glimlach tot achter zijn oren, wachtend tot ik zijn ballen kneedde en de eerste tongzoen volgde, het startschot van alweer een vurig anderhalf uur.

We begaven ons naar de playroom, annex massage kamer en ploften ons neer op de chesterfield, en door onze vele en lange tongkussen de temperatuur nog meer de hoogte in ging.

Als meester kan ik ook switchen naar het onderdanig zijn, en vind ik het ook eens leuk wanneer ik zelf geneukt word, ik moet eerlijk toegeven dat Sam zijn wapen mij steeds intrigeert en ik hem maar al te graag mijn kontje aanbied om dan met zachte stoten te beginnen, waarop ik steeds vraag naar meer en harder en hij mij alle hoeken van de kamer laat zien.

Hoe langer hij me neemt hoe geiler ik word, en in combinatie met poppers brengt hij me steeds naar een andere planeet.

Maar deze keer had ik een ander plan in gedachten, het is misschien toeval maar een chesterfield zetel leent zich perfect om diverse standjes en dingen uit te proberen.

Ik dwong Sam op de zetel te blijven zitten, deed hem een blinddoek om, zijn handen maakte ik vast achter zijn rug met 2 polsboeien, en om te voorkomen dat hij zijn mond zou kunnen sluiten bracht ik een halsband aan met O-ring zodat zijn mond open bleef staan.

Tussen zijn twee benen bevestigde ik een spreidstang zodat deze zo ver als mogelijk uit elkaar bleven.

Ik nam mijn struisvogel pluimen en liet die zachtjes over zijn lichaam glijden, ik besteedde hier bij extra aandacht aan zijn oren en balzak, het duurde dan ook niet lang tot hij zachtjes begon te kreunen.

Bij onze ontmoetingen heb ik nooit echt een scenario in gedachten, maar de ingevingen die ik zulke momenten heb doen altijd wat ik ervan verwacht, zo ook nu…

Ik begon zijn oren te likken en fluisterde in zijn oor “nu ben jij van mij”. Sam zei “Ja Meester”, wat zeg je Sam, ik versta je niet, waarop hij luid herhaalde “Ja Meester”.

Mijn tong liet ik langs zijn hals naar beneden glijden, en begon zacht te likken aan zijn tepels, het zwaard van Sam steigerde hierop als een paard, Ik vroeg Sam “Wat kan je hebben” hij zei ik weet het niet meester, genoeg om het likken om te zetten naar zachtjes bijten, Sam werd hiervan compleet gek, en hij vroeg me om meer…

Oké Sam wil je meer… tepelklemmen waren hierop zijn antwoord, die heb ik in diverse uitvoeringen, al dan niet met of zonder gewichten, ik koos voor de tepelzuigers, die door middel van vacuum zuigen je tepels echt opspannen en waar ik hard aan kan trekken.

Hoe harder ik trok hoe meer Sam vroeg, harder meester, tijd om de cane boven te halen en op de tepelzuigers te slaan, ook dat vond Sam geweldig.

Opnieuw vroeg ik, Sam wil je meer, zonder aarzelen zei hij ja meester.

Tijd om hem kennis te laten maken met electro, ik verwijderde de tepelzuigers en ik verving deze door electro pads.

Om zijn pik bracht ik twee electro loops aan die, hoe steviger je ze aantrekt hoe krachtiger je de impulsen zal voelen.

Ik daagde Sam uit om de 25 levels te doorlopen, ik begon af te tellen en zei wat kan jij aan Sam?

Uiteraard begon ik op een laag level om zo stap voor stap hoger te gaan.

Tot stand 14 lukte het aardig, zijn hele lichaam beefde van genot en het gekreun schreef een zalige symfonie.

Kom op Sam jij kan meer, 15 zei ik, ja Meester kreunde hij hoger aub, 16,17,18 gaan we voor 25 Sam…?

Ja meester please straf me ik wil het echt.

Ik ging op de zetel staan en schoof mijn lul zijn wijd open gesperde mond in, heerlijk diep, man dat was een zalig gevoel, terwijl ik zijn mond neukte zei ik, kom Sam geef me we wat ik vraag, 19,20,21, Sam zijn lichaam spande zich helemaal op, zijn lul stond keihard, en het voorgeil liep langs zijn stam naar beneden, kun je nog Sam? ja Meester stamelde hij uit.

23 Sam, goed bezig hoor slaaf, wat kan je nog hebben…

Op dat moment spoot zijn warme zaad wel 1 meter de kamer in, meerdere stralen volgden dat voorbeeld, tot uiteindelijk de laatste druppels er door de electro uitgeperst werden.

Stop meester aub… stop is ook stop in BDSM waarop ik de electro uitschakelde en zijn tepels en pik weer de vrijheid kregen.


Sam lag uitgeteld op de chesterfield maar hij stond nog steeds loei hard…

Eerst even bekomen Sam lachte ik, maakte hem los en dan gingen we over naar de volgende fase.

We nipten van ons glas wijn en begonnen elkaar opnieuw innig te tongzoenen

Sam zei: nu heb ik echt genoten, wat heb je nog voor mij in petto Meester?

Voor jou een raadsel voor mij een weet Sam, maar zet je maar op je handen en knieën.

Opnieuw bracht ik de spreidstang aan, dit zorgde ervoor dat zijn kontje goed open gesperd was.

Ik liet het glijmiddel zijn kontgaatje indruppelen, alweer begon Sam hierop te kreunen.

Met mijn vingers begon ik zijn prostaat lang en intens te stimuleren, ooooh, aaaah, amai wat doe je nu met mij meester? Zwijg Sam zei ik en kreun zodat ik kan horen hoe hard je geniet.

Hoe meer ik zijn genotknobbeltje bespeelde hoe harder Sam zei: ja, ja, ja please Meester neuk mij.

Maar Sam had nog geen idee van wat hem te wachten stond.

Ik begon hem diep te rimmen, en elke haal van mijn tong was voor hem nog meer intenser dan de vorige, met een bepaald ritme ging ik op en neer en elke keer vroeg Sam opnieuw alsjeblief Meester neuk me…Neuk me.

Ik ging niet op deze noodkreet in, maar gebruikte wel mijn massage apparaat, hierop een prostaat stimulator en zei Sam, dat heb je nog nooit eerder gevoeld.

Gewillige ontving zijn kutje de massage staaf en ik zocht naar het meest stimulerende programma.

In en uit, in en uit, lekker he Sam, vind je niet, het enige wat Sam kon zeggen wat “Ja Meester”

Kom op Sam geef je volledig over, en ja hoor zijn kontje zette zich gewillig open.

ik herhaalde de in en uit bewegingen, Meester zei Sam, dit is echt genieten.

Oooh Ja Sam wil je meer? Ja Meester graag, ik haalde mijn gulp uit mijn lederen jockstrap, schoof er een condoom over, en schoof hem in zijn lekker warme kontje.

Oh ja Meester neuk me, neuk me, minutenlang neukte ik hem soms zacht, dan weer hard.

De poppers maakten ook mij gek, en ik wist goed wat het einddoel zou worden, die warme kut van Sam vullen.

Ik vroeg Sam, wil je mijn zaad voelen in jou, ja Meester please, ik wil het kreunde hij.

Harder, harder zei hij, en hoe harder ik tekeer ging , hoe harder hij smeekte.

Ik voelde nu ook mijn zaad de weg naar zijn heerlijke kontje opzoeken en vroeg Sam wil je het nu ontvangen, ooooh ja Meester Fred doe het alstublieft.

Ik begon zo hard ik kon hem te berijden, ik kon me ook niet meer inhouden, en mijn lading voelde ik met grote druk zijn gaatje inspuiten.

Sam zei doe verder Meester ik ben van jou…

Oh ja Sam neem dit maar en opnieuw begon ik te stoten, kom op Sam geef mij die tweede lading warme zaad van jou.

Het duurde niet lang en ook Sam kwam voor een tweede keer.

We waren beiden van de planneet en ons lichaam rilde van genot.

Moe maar voldaan lagen we nog steeds op elkaar.

Wow zei Sam wat was dit geweldig.

Tijd om ons te verfrissen Sam, we sprongen beiden in de douche waar we elkaar lang knuffelde, met douche gel onze lichamen tegen elkaar lieten glijden en elkaar nog eens tot een net niet hoogtepunt brachten.

Sam vertrok en vroeg denk je al na over onze volgende ontmoeting Meester.

Onze volgende afspraak staat reeds gepland.




1.175 weergaven5 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Joren 2.0

Ruben

bottom of page